Contact

Reiskussen met natuurmotief

Vanaf € 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een reiskussen in de auto, de trein of het vliegtuig zorgt altijd voor de nodige rust. Ziet het reiskussen er dan ook nog eens uit als een kleine boomstam, dan voel je je helemaal één met de natuur en is een aangename ontspanning gegarandeerd!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit reiskussen met natuurmotief is een uitkomst voor iedereen die vaak onderweg is. Dat het nekkussen een blikvanger is, daarover bestaat geen twijfel. Als je in de trein dit stuk boomstam tevoorschijn haalt en het vervolgens achter je hoofd neerlegt, dan is een verbazende blik van een medepassagier niet te vermijden. Wie neemt er nou een boomstam mee in de trein? Door de duidelijk zichtbare boomstructuur is het verschil met een echt stuk hout namelijk nauwelijks waar te nemen. Leg je eenmaal je hoofd erop, dan is het verschil mega groot. Zo lekker zacht voelt geen enkele echte boomstam aan. Bovendien is dit reiskussen een boomstam die uitermate glad is, geen hars produceert en evenmin stukjes schors achterlaat!

De hoes van het kussen is zeer stevig en gemaakt van polyester en lycra. In de vulling bevinden zich kleine polystyreenkorrels die zich als water bewegen en voor een uitgekiend, zacht gevoel tijdens het zitten of liggen zorgen. De korrels voorkomen bovendien kramp tijdens een reis met de auto of het vliegtuig. Door de compacte afmeting past het reiskussen gewoon in de handbagage en is daarmee een ideaal reisaccessoire, waar de reis ook heen gaat. Een passend cadeau voor mensen die graag ontspannen op reis gaan.

Productdetails

  • Afmeting: 37,5 x 15 x 15 cm
  • Materiaal: 87% polyester 13% elastaan, Vulling: 100% polystyreen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:00:47+00:00