Contact

Reisdagboek voor mannen

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een mooi notitieboekje met een leren omslag. Dit leuke cadeautje is een mooi dagboek voor mannen met een coole uitstraling. Want wie zegt dat mannen handige adressen, ervaringen en telefoonnummers niet in een leuk boekje op zouden willen schrijven? Nu speciaal voor autoliefhebbers die niets meer willen vergeten! Een bijzonder leuk en mooi cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Misschien sla je dit handige aantekenboekje voor het eerst open terwijl je bij een kampvuur zit op de Veluwe of terwijl je in de zeilboot zit, uitkijkend over de weidse uitgestrekte meren om je heen, genietend van een klein briesje. Misschien zit je wel in de auto, terwijl je bijrijder het stuur net van je overgenomen heeft nu jullie op weg zijn naar Zuid-Frankrijk.

Het mooie van dit leuke boekje is dat waar je het ook open slaat, je op de gelinieerde lijnen alles kwijt kan wat je maar wil. Je kunt het gebruiken om boodschappenlijstjes, adressen en telefoonnummers van mensen die je onderweg tegenkomt of je diepste hartenroerselen in te noteren. Waar je het boekje ook voor gebruikt, binnen deze leren omslag zijn ze mooi opgeborgen en altijd te vinden op een vaste plek. Dankzij de coole en mooie omslag, geschikt voor mannen, auto-liefhebbers en mensen die van de details houden, heb je altijd een mooi vormgegeven notitieboekje bij de hand.

Een mooi cadeau voor iemand die op reis gaat, of voor iedereen die wel eens wat vergeet. Dit aantekenboekje zal simpelweg altijd in de smaak vallen!

Productdetails

  • 18 x 13 cm 
  • Gelinieerd
  • Met inlegband 
  • 160 bladzijdes
  • Materiaal: papier, imitatie leer

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:32:09+00:00