Contact

Reisdagboek – een handig cadeau voor onderweg

€ 18,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit reisdagboek is een leuk en vooral praktisch cadeau voor wereldreizigers en andere mensen die graag iets van de wereld zien. Er is alle ruimte om herinneringen en belevenissen te documenteren. Op de meegeleverde kraskaarten kras je heel eenvoudig alle landen weg die je hebt bezocht!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoe leuk is het om tijdens je reis gewoon alles vast te leggen in een bijzonder reisdagboek? Dit is het perfecte cadeau voor iedereen die vaak reist. Van ieder continent is een speciale kraskaart voorhanden waarop je gemakkelijk al de bezochte landen kunt wegkrassen. Zo heb je een leuk overzicht van de afgelegde route en kun je iedereen in een oogopslag laten zien waar je bent geweest. Dit dagboek telt maar liefst acht van deze kraskaarten.

De bijzondere landkaarten zijn voorzien van de namen van de steden en geografische details. Op deze manier leer je stap voor stap de hele wereld kennen. Zoals het een echt dagboek betaamt, is er veel ruimte om notities te maken over bijvoorbeeld dat fantastische bezoek aan dat ene museum of de ontmoeting met landgenoten die eveneens heel ver van huis waren. Bovendien is het handig om de gegevens van toekomstige kennissen en vrienden op de voorgedrukte pagina's te noteren. De handige tips en trucs voor reizigers maken dit bijzondere reisdagboek compleet. Een passend cadeau voor hem of haar, bijvoorbeeld tijdens de studie in het buitenland, een wereldreis of gewoon tijdens de vakantie.

Productdetails

  • Materiaal: karton, papier
  • Afmeting: 17 x 22,5 x 1,5 cm
  • Incl. 8 kraskaarten
  • Biedt ruimte voor persoonlijke notities
  • Bevat veel tips en informatie
  • Taal: Engels

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:41:34+00:00