Contact

Reflecterende accessoires voor fietsers

Vanaf € 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze reflecterende accessoires voor fietsers zijn precies het juiste cadeau voor veiligheid in het wegverkeer en in het donker. Dit is vast en zeker een geslaagd cadeau voor de kennis of het familielid dat altijd op de fiets onderweg is.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor iedereen die zich regelmatig op de fiets in het wegverkeer begeeft en ook 's avonds vaak met de tweewieler onderweg is, speelt veiligheid een enorm belangrijke rol. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn. Gelukkig hoeven handige accessoires niet waanzinnig duur te zijn. De reflecterende handschoenen en sokken zijn hiervan een goed voorbeeld. Ze zorgen ervoor dat de fietser ook in het donker veilig over straat kan en heelhuids zijn of haar doel bereikt.

Op de handschoenen staan niet de doorsnee reflecterende streepjes, maar ze zijn voorzien van handige pijltjes. Daarmee geeft de fietser ook in het donker duidelijk aan of hij naar rechts of naar links afbuigt. Handig voor degenen die achter de fietser rijden en daarmee zorgen deze handschoenen ook voor veiligheid. Op de sokken is een klein symbool in de vorm van een fiets afgebeeld, zodat in één oogopslag ook in het donker duidelijk is dat hier een fietser onderweg is. Beide cadeaus zijn vervaardigd van aangenaam katoen en hebben een unisize. Dat betekent dat ze altijd passen en beschermen tijdens het fietsen in de schemering of het donker. Een praktisch en leuk sinterklaascadeau voor fietsers die 's avond nog op hun stalen ros springen. Hiermee laat je ook zien dat je veel geeft om het welzijn en de veiligheid van de ander. Natuurlijk zijn de reflecterende accessoires voor fietsers ook een origineel geschenk om jezelf een keer cadeau te doen.

Productdetails

Sokken en handschoenen worden separaat verkocht.

  • Materiaal: 100% polyacryl
  • Productbeoordelingen

    Schrijf een review
    2023-02-01T21:09:10+00:00