Contact

Puzzeldoos met gravure

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een leuk, origineel en bovendien te personaliseren cadeau. Dit houten kistje bevat drie mini-spelletjes van hout om van alles uit te proberen en logisch te werk te gaan. Zowel voor klein als groot een origineel en persoonlijk cadeau-idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De mini-spelletjes in dit fraaie, houten kistje vragen om geduld en inzicht. Het gaat erom met de beschikbare houten blokjes iets in elkaar te zetten. Daarbij moet je van tevoren goed overleggen welke blokjes je als eerste gebruikt. Door de blokjes van tevoren te bekijken ontstaat er een inzicht en met dat inzicht begint het minispel. Neem de verschillend gevormde blokjes in de hand en probeer erachter te komen hoe je de speciale figuren kunt maken.

Deze drie spelletjes zijn prachtig vormgegeven. Het met een schuifplaat te sluiten kistje is ideaal om mee op reis te nemen en om 's avonds spontaan een spelavondje mee te organiseren. Het zou zonde zijn als deze puzzeldoos ergens verloren gaat. Daarom is de persoonlijke tekst op de bovenkant een mogelijkheid om de naam van de eigenaar weer te geven en er op die manier een uniek cadeau van te maken.

Laat twee regels op het kistje zetten om de ontvanger van dit persoonlijke cadeau te verrassen. Bijvoorbeeld "Freds puzzeldoos" of "Ingrids spelkistje" behoren tot de mogelijkheden. Maar ook "Veel speelplezier" of "Good luck" kunnen als persoonlijke boodschap gegraveerd worden. Door het handige formaat is de hoogwaardige puzzeldoos ook handig om ergens op te bergen.

Productdetails

  • Afmetingen: 18 cm
  • Gewicht: 779 g
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar – verstikkingsgevaar!
  • Let op: Omdat het hier om een natuurlijk product gaat, kunnen de gravures per keer iets afwijken.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:47:45+00:00