Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Puzzel met eigen foto - 540 stukjes

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wie van puzzelen houdt is vaak niet vies van een uitdaging. Als kind begin je met het makkelijke werk en vervolgens worden de puzzels steeds moeilijker met steeds meer stukjes. Deze puzzel is met 540 stukjes best een pittige. Je kunt hem overigens zo moeilijk maken als je zelft wilt, want hij wordt gemaakt aan de hand van een foto van jouw keuze! Een persoonlijk cadeau dat garant staat voor middagen plezier!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit cadeau is persoonlijk en geschikt voor puzzelaars in allerlei soorten en maten, want je kunt er je eigen foto op laten drukken. Doe hem bijvoorbeeld cadeau aan een gezin dat graag samen puzzelt. Kies dan een leuke foto van iedereen bij elkaar, zodat ze hun eigen gezin bij elkaar kunnen puzzelen. Je kunt de puzzel ook cadeau doen aan een vergevorderd puzzelaar. Kies dan een foto van een omgeving met veel verschillende tinten van een bepaalde kleur, zodat de puzzel een echte uitdaging wordt.

Dit cadeau is een creatieve uitdaging en een leuke manier om vrienden of familieleden te verrassen. Je kunt naast een foto ook kiezen voor een korte persoonlijke tekst om het cadeau helemaal af te maken. De puzzel is 55 bij 36 centimeter en bestaat uit 540 stukjes. Wanneer hij af is kun je hem inlijsten, het is tenslotte een foto, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om weer helemaal opnieuw te beginnen.

Deze rechthoekige puzzel is een origineel en persoonlijk cadeau voor de hele familie!

Productdetails

  • Puzzel met eigen foto
    • 55 x 36 cm (540 delen)
  • Vorm: rechthoekig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T06:32:50+00:00