Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Puzzel met eigen foto - 384 stukjes

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Puzzels zijn een leuke uitdaging voor op een regenachtige zondagmiddag. Je begint vaak als kind met het eenvoudige werk en naarmate je ouder wordt krijgen de puzzels steeds meer stukjes. Ook veel volwassenen zetten graag nog een puzzel in elkaar als ontspannend tijdverdrijf. Deze puzzel heeft een extra dimensie doordat je er een eigen foto op kunt laten drukken. Zo kun je een bijzonder moment vastleggen en cadeau doen als uniek geschenk!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Wie op zoek is naar een bijzonder en persoonlijk cadeau moet zeker deze puzzel overwegen. Dit cadeau is speciaal vanwege de mogelijkheid om een afbeelding en eigen korte tekst op de puzzel te laten drukken. Op die manier kun je deze puzzel persoonlijk maken, wat het puzzelen toch al gauw een stuk leuker maakt. Laat de puzzel bedrukken met een bijzonder moment dat je samen met een vriendin meemaakte, of kies bijvoorbeeld voor een vakantiefoto met de hele familie.

Dit creatieve cadeau is een perfecte verrassing voor vrienden en familieleden die dol zijn op het maken van puzzels. Natuurlijk leent dit cadeau zich ook bij uitstek om lekker met z’n allen de juiste stukjes te zoeken om uiteindelijk te zien wat er nu precies op deze puzzel staat, al weet jij dat natuurlijk stiekem al lang. Als de puzzel af is kun je hem inlijsten of natuurlijk helemaal opnieuw beginnen. 

De rechthoekige puzzel is 41 x 29,5 centimeter en heeft 384 stukjes. Een persoonlijk en origineel cadeau voor de hele familie!

Productdetails

  • Puzzel met eigen foto
    • 41 x 29,5 cm (384 stukjes)
  • Vorm: rechthoekig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T19:29:04+00:00