Contact

Push and Go – speelgoedauto's voor baby's

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze speelgoedauto's zijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Drukken ze op de brandweer- of politiewagen, dan schiet het voertuig 2 tot 3 meter naar voren. Een mooi cadeau-idee voor peuters vanaf 9 maanden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De ronde, kleine autootjes zijn perfect geschikt voor de nog kleine, dikke babyhandjes en de handjes van peuters. Terwijl ze nog nieuwsgierig over de grond kruipen, kunnen ze al op de bovenkant van het wagentje drukken en zien ze tot hun verbazing dat de politiewagen of ambulance een paar meter verder rijdt. Hiermee kunnen kind en ouders samen veel plezier beleven en een beetje actie is altijd goed voor zowel het kind als voor papa, mama of andere familieleden die met de kleine wil spelen.

De Push and Go auto's zijn robuust, want ze hebben wel wat te verduren. Kleine kinderen zijn nu eenmaal nog zeer spontaan en pakken alles vast wat er bij ze in de buurt komt, ook auto's! Door de bonte kleuren en de uit het dak omhoog stekende gezichten van de bestuurders zien deze wagentjes er vrolijk en grappig uit. Het is een grote verrassing welke wagen je ontvangt, want vooraf kiezen is niet mogelijk. Dat heeft als voordeel dat er nu niet lang nagedacht hoeft te worden over een keuze. Bovendien zijn beide modellen even leuk en interessant om mee te spelen. De Push and Go speelgoedauto's zijn een passend verjaardagscadeau voor pasgeborenen of een leuk cadeau-idee tussendoor.

Productdetails

  • Rijdt 2-3 meter ver
  • Geen batterijen nodig
  • Afmeting: ca.10,5 cm
  • Van hoogwaardig kunststof
  • Geschikt vanaf 9 maanden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T05:11:45+00:00