Contact

Puppy voerbak

Vanaf € 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
De puppy voerbak is een origineel cadeau voor alle baasjes van een puppy. Is de voerbak leeggegeten, zet hem dan uit het zicht van vliegen en ander ongedierte door hem onder de voorraadbus in de vorm van het hondenlichaam te plaatsen. Draai het hoofd van deze bijzondere puppy voerbak eraf en vul de voorraadbus met hondenvoer.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een puppy trekt altijd de aandacht, omdat het natuurlijk nog zo'n jong en vrolijk wezentje is. Als de jonge hond iets te eten krijgt, dan smult hij van het speciale hondenvoer in deze opvallende voerbak en laat hem na het smullen met de nodige etensresten achter. Deze voerbak biedt echter de mogelijkheid het 'bord' van de puppy onder de voorraadbus te plaatsen. Het hondenjong zal vreemd opkijken als hij ziet dat de voorraadbus er uitziet als een kleine hond. Bovendien, waar is de voerbak gebleven?

Dit handige systeem houdt vooral tijdens warme dagen vliegjes en ander ongedierte op afstand. Bovendien biedt de voorraadbus, die zich in de romp van de fraai vormgegeven hond bevindt, voldoende ruimte om hondensnoepjes en ander hondenvoer op te bergen. Eet het puppy niet, dan vermoed je niet dat achter de stijlvolle hond een voorraadbus met voerbak schuil gaat. Dit is een super leuk cadeau voor hondenmama's en hondenpapa's die een stijlvol leven leiden en wel van een creatieve touch in het huiselijke interieur houden. De puppy voerbak heeft geen scherpe randen of hoeken. Ook bevat het systeem geen kleine onderdelen waarin een kind of de hond zich in zou kunnen verslikken. Deze handige hond zorgt altijd voor een schone en opgeruimde etensplek voor het puppy.

Productdetails

  • Material: PP, EVA
  • Afmeting: 28 x 21 x 25 cm 
  • Kleur: wit of zwart
  • Volume houder: ca. 2 liter
  • Volume kom: ca. 0,5 liter

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-27T06:32:16+00:00