Contact

"Pulp Fiction" kussenset

€ 46,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze twee gevaarlijke huurmoordenaars kunnen nu eindelijk geknuffeld worden. Vincent en Jules zijn zelfs erg gezellig, lief en zacht. Maar vooral omdat ze nu eindelijk als kussenset verkrijgbaar zijn. Dit kussenset is een onmisbaar detail voor de woonkamer of slaapkamer. Iedereen die van grappige details in huis houdt, zal deze kussens erg op prijs stellen. Een geweldig cadeau voor liefhebbers van Pulp Fiction!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Heb jij ooit gedacht dat je de twee huurmoordenaars uit Pulp Fiction ooit nog zou willen knuffelen? Het is bijna onvoorstelbaar, maar na het zien van deze twee kussens snap je waarom.

Omdat Jules en Vincent tot comicfiguren zijn omgetoverd, zien ze er al iets minder gevaarlijk uit. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel zacht, omdat ze tot zachte kussens geworden zijn. Je kan niet kiezen wie je het eerst zou willen knuffelen! Het kussenset Pulp Fiction is allereerst een geweldig blikvanger en een grappig eerbetoon aan deze cultklassieker, die er voor gezorgd heeft dat bakkebaarden weer een trend werden. Beide kussens zijn zowel in de lengte als in de breedte 40 cm. Omdat ze zo heerlijk groot zijn, vrolijkt het allereerst de saaie bank flink op. Daarnaast kun je je er heerlijk in weg laten zakken en misschien, na zoveel jaren, de film weer eens kijken.

De kussens zijn echte sfeermakers! Deze kussens zijn natuurlijk het perfecte cadeau voor alle fans van de filmen van regisseur Tarantino. Zij zullen Jules en Vincent meteen in hun armen sluiten en ook niet meer los willen laten. Dit cadeau is niet alleen leuk voor fans, maar bovendien voor iedereen die van stijlvolle en grappige details in huis houdt!

Productdetails

  • 2 kussens inclusief kussenovertrek
  • Afmeting: 40 x 40 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T01:47:05+00:00