Contact

Projectie pistoolwekker

€ 29,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Voor de bad-asses onder ons is de Boom Clock de ultieme keuze om mee wakker te worden. Met een druk op de knop 'schiet' je de tijd op een muur en kan je altijd zien hoe laat het is.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Stel je deze situatie even voor; het is midden in de nacht en je wordt wakker. Je wil weten hoe laat het is en BANG! Met een vingerbeweging projecteer je in no time de tijd op je muur. Het klinkt ongelofelijk maar met de Projectie pistoolwekker is het echt zo simpel! Richt op je muur, deken, of de persoon naast je en projecteer meteen de tijd. Vanaf nu hoef je nooit meer in het donker te zoeken naar je horloge of telefoon en heb je geen vervelende klok die je alsmaar de tijd laat zien terwijl je wilt slapen. Met de Projectie pistoolwekker ben jij in control en verschijnt de tijd waar jij dit wilt.

Naast een projecterende klok is de Projectie pistoolwekker ook een heuse wekker. Deze Projectie pistoolwekker projecterende wekker-pistool werkt op 2 AAA batterijen waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de stroom uitvalt en je je alsnog verslaapt. En omdat de Projectie pistoolwekker niet constant de tijd weergeeft gaan de batterijen ontzettend lang mee! Vanwege de handzaamheid kan de wekker makkelijk onder je bed of kussen worden bewaard zodat je hem altijd bij de hand hebt. Zo blijf je altijd bewapend met de tijd en kom jij nooit meer te laat. Bestel de Projectie pistoolwekker vandaag nog en geniet snel van een goede nachtrust.

Productdetails

  • Vibrerende Wekker
  • Projecteert de tijd op elk oppervlak
  • Werkt op 2 x AAA batterijen (niet inbegrepen)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:19:39+00:00