Contact

Prikbord "Wereldkaart" van kurk

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een prikbord kan tegelijkertijd een fantastisch stukje decoratie zijn. Dit grote, kurken prikbord in de vorm van een wereldkaart is ideaal om notities, fotootjes en andere kleine dingetjes op te prikken, maar je kunt er ook landen en steden op markeren. Een cool cadeau-idee voor globetrotters en liefhebbers van reizen.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit prikbord is ook zonder papiertjes, kaartjes of fotootjes al een genot om naar te kijken. Je kunt met de zestien meegeleverde ronde pushpins de plekken markeren waar je al eens bent geweest. Het bord wordt kleurrijker als je op de gemarkeerde plaatsen vermeldt welke culinaire specialiteiten uit die streek of omgeving komen. Wie niet zo op eten & drinken is ingesteld, kan de plekken natuurlijk ook van andere, typische specialiteiten uit dat gebied voorzien.

Dit prikbord wereldkaart van kurk biedt dus talloze gebruiksmogelijkheden. Het is een kwestie van smaak en creativiteit om hiermee om te gaan. Ansichtkaarten uit de hele wereld kun je op de juiste plek prikken, maar misschien kun je ook foto's uitprinten van de bordjes met plaatsnamen of van bezienswaardigheden van een bepaald land of een bepaalde stad. Deel de wereldkaart helemaal naar eigen wens in. Vrienden en familie zullen vast en zeker nieuwsgierig vragen stellen als ze oog in oog met dit bijzondere prikbord staan. Sportliefhebbers kunnen met dit originele cadeau ook hun favoriete clubs in het buitenland een plekje op het prikbord laten innemen. Daarmee heeft het prikbord opeens een sportief karakter. Mogelijkheden te over om met de wereldkaart van kurk een eigen, fantastische wereld te creëren!

Productdetails

  • Materiaal: kurk, metaal, kunststof
  • Zelfklevend
  • Afmeting: ca. 100 x 45,5 x 0,5 cm
  • Inclusief 16 zwarte, ronde pushpins

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:34:32+00:00