Contact

Prentenboek Bright Starts met bijtring en knisperen

Vanaf € 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een knisperboek is één van de mooiste cadeautjes voor de allerkleinsten! De praktische handgreep dienst als bijtring, net als de zijkanten van de eerste pagina. Een bijzonder fraai cadeau voor baby's, vooral door het unieke knispereffect.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit is een cadeautje waar kleine kinderen spannende avonturen mee beleven. Het praktische is, ze kunnen met de handgreep hun boekje ook prima kunnen vasthouden. Peuters beginnen vaak te bijten in iets wat ze hebben vastgegrepen. Dat is in dit geval geen enkel probleem, want de handgreep is tevens een bijtring. Ook de twee hoeken van het boek zijn prima geschikt om in te bijten. Als de kleine dan door het boek bladert, klinken er ook nog eens knisperende geluiden en dat zorgt bij de kleine geheid voor een grote sensatie. In de wereld van kleine kinderen zijn nieuwe geluiden namelijk altijd reuze spannend en ze lokken bovendien een grote nieuwsgierigheid uit. Dit kleurrijke cadeau animeert niet alleen tot spelen, het ondersteunt bovendien de tandjes in het groeiproces.

Daarom is de bijtring vooral voor kinderen die net tandjes hun hebben bijzonder interessant en behulpzaam. Naast het knisperen en bijten bevinden zich in dit prentenboek natuurlijk ook leuke verhalen, dierenverhalen om precies te zijn. Laat de peuters kennismaken met de grappig vormgeven dieren. Mocht er speeksel op de bladzijden komen, dat is er niets aan de hand. Door het speciale materiaal worden de kleuren niet uitgeveegd. Hoewel de kleintjes nog niet echt kunnen lezen, kun je ze wel al een groot plezier doen met hun eerste boek!

Productdetails

  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden
  • Kleur: rood of blauw

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T17:52:58+00:00