Contact

Praktische timer post-its

€ 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Vergeten het tijdstip op het memootje te schrijven? Dat vergeet je niet met de praktische timer post-its in wekker-look. Teken de grote en kleine wijzer en schrijf dan op wat er op dat tijdstip zo belangrijk is. Leuk, creatief cadeautje.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Eens kijken, de grote wijzer staat op de 12 en de kleine op de 4 en wat staat daar, bank!! Oh ja, vóór vier uur naar de bank, bijna vergeten. Handig, deze kleine wekkers om snel duidelijk te maken dat je iets absoluut niet moet vergeten. De stand van de wijzers zegt al om welk tijdstip het gaat en in combinatie met teksten als “auto garage” of “speelfilm opnemen” weet je al meteen wat er aan de hand is. Een creatieve manier om de ander of jezelf aan afspraken te herinneren.

De kleine, rode post-its plak je op plekken waar je vaak langskomt zoals de koelkast, de spiegel in de gang of op de deuren. Een telefoontjes of een WhatsApp kan je zo perplex doen staan dat je opeens allerlei afspraken vergeet. Juist voor dat soort momenten zijn de papieren wekkers bijzonder geschikt, want ze schudden je weer wakker, net zoals hun mechanisch rinkelende collega's met de kleine klepel tussen de bellen. Je kunt ze ook voor grappige uitroepen gebruiken zoals “nu een kniebuiging maken” of “nu even lachen”. Deze post-its zorgen zowel thuis als op kantoor voor het nodige plezier. Een creatief cadeau voor wie telkens weer zijn afspraken vergeet!

Productdetails

  • 50 stuks
  • Zelfklevend papier
  • 5,5 x 7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:00:03+00:00