Contact

Praktische pastalepel met timer

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Viva Italia! Heerlijke pasta mag op een Italiaanse avond niet ontbreken. Maar wat is ook alweer de juiste hoeveelheid en hoelang bedraagt de kooktijd? Deze praktische pastalepel heeft de oplossing voor de juiste portie én de juiste kooktijd. Een origineel cadeau voor pastafans!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze multifunctionele pastalepel kan meer dan alleen iets opscheppen. De alleskunner meet precies de juiste hoeveelheid pasta af en zorgt dat er noch te veel, noch te weinig Italiaanse deegwaren in het kokende water belanden. Vervolgens is het een kwestie van goed de tijd in de gaten houden, want met de relatief korte kooktijd is het altijd oppassen geblazen.

De pastalepel helpt ook hier een handje, want de geïntegreerde timer laat precies weten wanneer het tijd is de pasta weer uit de pan te halen. Met de hittebestendige lepel binnen handbereik is het bereiden van pasta een koud kunstje. Er gaat geen tijd meer verloren met het zoeken naar de kookwekker en dat zorgt weer voor de nodige rust in de keuken.

De praktische pastalepel met timer is een origineel cadeau voor hobbykoks en pastafans. Het cadeau kun je mooi combineren met een pak heerlijke pasta, zodat de lepel ook meteen in gebruik kan worden genomen. Een handig cadeau voor de zoon of dochter die net op kamers is of als verjaardagscadeau voor iemand die graag kookt. Deze design lepel is een handige hulp in de keuken en een moderne blikvanger ineen.

Productdetails

  • 2-in-1-design
  • 18 x 7 x 8 cm
  • Digitale timer in de greep
  • Gat in de lepel ter grootte van hoeveelheid spaghetti voor 1 persoon
  • Hittebestendig tot 230°C
  • Voor iedere soort pasta

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:59:14+00:00