Contact

Praktisch wijnglas "Rood & wit"

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een warme rode wijn of toch een verfrissend glaasje wit? Dit wijnglas kan het allebei! Als je het glas omdraait, wordt het rode wijnglas vanzelf een glas voor witte wijn. En dat werkt natuurlijk omgekeerd ook. Een prachtig cadeau voor wijnliefhebbers die niet kunnen kiezen! Alleen niet vergeten het glas leeg te drinken, voordat je het omdraait!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben jij ook een persoon die keuzes maken niet altijd makkelijk vindt en die het maken van keuzes zo lang mogelijk uitstelt? Koffie of thee, gaan of blijven, kopen of toch laten hangen? Waarom kan je in het leven niet gewoon altijd alles hebben? Wij hebben een manier gevonden, waarop het inderdaad allebei gaat! Tenminste, alleen wat betreft de keuze voor het soort wijn. Want ook de keuze maken tussen witte en rode wijn is niet altijd even gemakkelijk. Met dit 2 in 1- wijnglas hoef je deze keuze gelukkig nooit meer te maken, want hiermee kan je het namelijk allebei. Je hoeft alleen nog te bedenken welke wijn je eerst wilt drinken. Zo kun je eerst een vruchtige witte wijn drinken. Vervolgens draai je het glas om en nu kan je genieten van een heerlijke rode wijn.

Wij raden de drinker alleen aan niet te snel toe te geven aan stemmingswisselingen. Als het glas namelijk nog niet leeg is, heb je een natte tafel. Het is dus belangrijk dat je eerst het glas leegdrinkt alvorens aan de volgende soort te beginnen.


Dit opvallende cadeau is vooral een leuke verrassing voor alle wijnkenners die gewoon geen keuze kunnen maken tussen rood en wit. Als je zelf een diner organiseert, is het bovendien een leuk idee om je gasten mee te vermaken. Als de soorten wijn wisselen tijdens het eten, hoeft alleen het glas omgedraaid te worden.

Productdetails

Afmetingen: 9 x 23 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T04:11:01+00:00