Contact

Praktisch kompas

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Wat heb je zonder elektronica aan Google Maps en apps, wie wijst je de weg? Het klassieke kompas biedt uitkomst. Deze betrouwbare wegwijzer in een robuust omhulsel is een passend cadeau voor iedereen die graag buiten is.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De aarde is magnetisch en de naald in een kompas ook. Dat komt goed uit! Dit bijzonder nauwkeurige instrument weet altijd de weg en wijst altijd de weg. Een onmisbaar cadeau voor de wandelaars in de bossen, de fietsers in de bergen en iedereen die zich graag in de vrije natuur beweegt. Weet je dat je naar het noorden moet, dan weet je met dit handige instrument meteen of je je in de juiste of de verkeerde richting voortbeweegt. Bij padvinders hoort hij bij de standaarduitrusting en ook kinderen hebben er vaak eentje op zak.

Dit klassieke outdoor kompas is echter voor iedereen een handige hulp bij het terugvinden van de weg naar huis, de camping, de gehuurde bungalow of het hotel in de bergen. Ook deelnemers aan een speurtocht door de natuur hebben natuurlijk veel baat bij een betrouwbaar kompas. Door de stabiele afwerking en het robuuste materiaal is deze praktische wegwijzer net zo handig om bij je te dragen als een geavanceerde iPhone of tablet. Het leuke aan een kompas is niet alleen dat het een handzaam voorwerp is, het is ook een sportief accessoire dat een professionele indruk wekt. Je maakt gebruikt van de magnetische krachten van de natuur om de weg te vinden, dat bezorgt het kompas ook een stoer en betrouwbaar karakter waar je overal mee voor de dag kunt komen.

Productdetails

  • Afmeting: 8 x 6,5 x 3,5 cm (gesloten)
  • Materiaal: metaal, plastic

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T22:52:07+00:00