Contact

Power Up motorboot

€ 11,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit leuke cadeautje verander je papieren bootjes in een handomdraai in een motorisch aangedreven boot. Een ware motorboot, geheel naar eigen ontwerp! Maak je eigen boot, die ongekende afstanden aflegt. Voor een papieren bootje tenminste!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze nieuwe uitvoering van PowerUp heb je een super cadeau in handen. Want hoe leuk het ook is om papieren bootjes te vouwen om te zien welke blijft drijven en welke niet. Het is natuurlijk erg jammer als je op de wind moet vertrouwen om ook echt een stukje te kunnen varen! Je kunt nu je geheel eigen motorboot ontwerpen en gebruik maken van allerlei soort materiaal. En met deze handige kleine motor eraan zal hij een stuk verder kunnen varen!

Met de handige bevestiging van een propellermotor aan het uiteinde van het bootje en een kleine stang die verbonden wordt aan de voorkant, kun je naar hartenlust uitproberen welke vorm bootje het beste werkt. Het bijgeleverde bootje kan zeker een heel eindkomen, maar je bent natuurlijk vrij om je eigen boot te maken. Van piepschuim of ander materiaal bijvoorbeeld! Een super leuk cadeau voor en van vaders, voor kinderen en voor iedereen die eeuwig jong is gebleven. Gegarandeerd veel speel plezier voor het hele gezin! Een heel leuk cadeautje voor verjaardagen en tijdens de feestdagen. Ook leuk om als verrassing mee te nemen op vakantie. Geweldig op het strand en in de badkuip! Een cadeautje om uren mee zoet te zijn, voor liefhebbers van boten en eigenlijk gewoon heel leuk voor iedereen!

Productdetails

  • Inhoud: anker, vaan, piraat, watervast papier
  • Engelstalige en Duitstalige gebruiksaanwijzing

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-08-16T21:35:05+00:00