Contact

Power Up 2.0 - motor voor papieren vliegtuigjes

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
DHL Express mogelijk
- +
Met dit leuke cadeautje verander je papieren vliegtuigjes in een handomdraai in een motorisch aangedreven papieren vliegtuigje. Wat is dat voor een UFO in de lucht?! Inderdaad! Dat is jouw vliegtuigje, die ongekende afstanden aflegt. Voor een papieren vliegtuigje tenminste!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze nieuwe uitvoering van PowerUp heb je een super cadeau in handen. Want hoe leuk het ook is om papieren vliegtuigjes te vouwen om te zien welke het langste in de lucht blijft en de grootste afstanden kan overbruggen, met deze handige kleine motor eraan komen ze nog een stuk verder! Ongeveer 30 seconden kan het papieren vliegtuigje in de lucht blijven. Dat klinkt misschien weinig, maar in vergelijking tot de 2 of 3 seconde die een vliegtuigje zonder motor in de lucht blijft is het een wereld van verschil!

Met de handige bevestiging van een propellormotor aan het uiteinde van het vliegtuigje, en een kleine stang die verbonden wordt aan de voorkant, kun je naar hartenlust uitproberen welke vorm vliegtuigje het beste werkt. Met lange vleugels of juist hele scherpe? Gelukkig kun je deze propellers steeds weer opladen en urenlang speelplezier hebben. Voordat je hem laat vliegen gebruik je de kleine accu om de transistor op te laden, wat slechts enkele seconde duurt. En dan: vliegen maar! Een super leuk cadeau voor en van vaders, voor kinderen en voor iedereen die eeuwig jong is gebleven. Gegarandeerd veel speelplezier! Een heel leuk cadeautje voor verjaardagen en tijdens de feestdagen. Ook leuk om als verrassing mee te nemen op vakantie.

Productdetails

  • 20 x 2.5 x 2.5 cm
  • 3 AA batterijen zijn nodig (niet inbegrepen)
  • Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2022-01-26T08:52:22+00:00