Contact

Power Nap - bureaukussen

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Verdrijf met dit leuke cadeau je vermoeidheid tijdens je werk. Met dit bureaukussen krijgt de term ‘power nap’ een hele nieuwe betekenis. Eindelijk je bureau gebruiken om energie op te doen voor de lange werkdag. Een super geschenk voor werknemers én werkgevers. Want het is toch voor iedereen op kantoor veel beter als mensen uitgerust aan het werk kunnen!??
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Power nap – bureaukussen. Een cadeau dat vooral onder slaap-fans en gestressten populair is – of natuurlijk voor op je eigen bureau! Want iedereen komt die momenten wel eens tegen, dat je gewoonweg je ogen niet meer open kunt houden. En wat is dan de beste manier om weer aan het werk te komen? Nog een rondje naar de koffieautomaat? Maar wat denk je van een lekkere power nap! Dat is toch uiteindelijk de beste manier om de vermoeidheid uit de weg te ruimen. En met dit originele cadeau is het eindelijk geen probleem meer dat er eigenlijk aan je bureau geen ruimte is om comfortabel te kunnen slapen. Dit bureaukussen is daarvoor de beste oplossing. Perfect aangepast aan de werkomgeving doordat hij is vormgegeven als een ordner.

Zelfs als je werk steeds meer wordt, je concentratie steeds minder wordt en je hoofd knikkebolt. Dan helpt ook koffie niet meer. Dit originele cadeau helpt op juist die momenten, omdat een power nap dan nog de enige mogelijkheid is om je ogen weer open te kunnen doen. En door de leuke vormgeving komt je baas er niet achter dat je stiekem een kussen hebt verstopt op je werk. Want zeg nou zelf, een ordner meer of minder, daar kijkt toch niemand van op? Een leuk cadeau voor vrienden, kennissen, collega’s of je partner. Of voor in je eigen kast. Zo wordt werken weer leuk!

Productdetails

  • Materiaal: Zachte stof
  • Vulling: Polyester
  • Afmetingen: 33 x 27 x7 cm
  • Alleen handwas!

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T07:18:33+00:00