Contact

Potlood drumstokjes voor musici

€ 7,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Je wilt iets opschrijven, je wacht even en dan opeens trommel je erop los! Dat kan perfect met deze potloden in de vorm van drumstokjes. Heerlijk trommelen en daarna ook nog iets op papier zetten. Dit is een leuk cadeau voor een drummer of gewoon als muzikaal gadget voor hem.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sommige mensen kauwen op een potlood, terwijl het veel leuker is het schrijfmateriaal als muziekinstrument te gebruiken. Terwijl je nadenkt wat je allemaal op het boodschappenlijstje wilt schrijven, geef je een trommelsolo weg en verras je je omgeving. Immers, de potloden lijken door magische krachten opeens verdwenen en waar komen die drumsticks vandaan? Handig op school, tijdens het werk of gewoon thuis bij het maken van een paar notities. Terwijl je zoekt naar het woord wat je maar niet te binnen schiet, probeer je het uit je geheugen naar buiten te trommelen.

Trommelen met gewone potloden lukt niet zo goed als met deze potlood drumstokjes. Heb je zin om even muzikaal uit je dak te gaan, dan draai je de potloden gewoon om en trommel je het wijsje wat in je hoofd zit. Natuurlijk zijn deze potlood drumsticks ook uitstekend om mee te schrijven of te tekenen. Schrijf je veel, dan wordt het potlood korter en vereist het trommelen een handigheid die om steeds meer speciale aandacht vraagt! Een leuk verjaardagscadeau voor iemand die graag inspiratie uit het trommelen haalt. Voor tekenaars, schrijvers en iedereen die zich verheugt op een apart cadeautje. Ook voor muzikanten en muziekliefhebbers behoren de potlood drumstokjes tot de bijzondere cadeaus die ze maar al te graag ontvangen!

Productdetails

  • 2 stuks
  • 1 x 22,5 x 1 cm
  • Vervaardigd van hout uit duurzame bosbouw

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T03:36:52+00:00