Contact

Post-it-houder

€ 28,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Voor de alom bekende gele notitieblaadjes is dit de plek waar ze perfect tot hun recht komen en die de herinneringsbriefjes een nieuw, chic karakter bezorgt. De verzilverde post-it houder is van een persoonlijke gravure voorzien en vormt daarmee een echt persoonlijk cadeau!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Op sommige bureaus slingeren de post-its in het rond en dat zorgt niet voor de gewenste orde. Met deze elegante post-it-houder krijgen de gele notitieblaadjes de aandacht die ze verdienen. In het prachtige, verzilverde bureau-accessoire van 10 x 11 x 1,5 centimeter passen de vierkante kleefnotities perfect. Hierdoor hebben ze ook meteen een vaste plaats en is het niet meer nodig steeds op zoek te gaan naar onbeschreven post-its.

Als origineel en persoonlijk cadeau voor een collega op kantoor of voor jezelf in de studeerkamer is de post-it-houder bijzonder goed geschikt. Het bureau knapt er van op, want het rustige en stijlvolle design zorgt voor een zakelijke, ordelijke en vooral opgeruimde werkomgeving. Daarbij heb je de handige kleefnotities altijd direct bij de hand. Dat is bijzonder handig als iemand tijdens het telefoneren belangrijke informatie geeft die snel even opgeschreven moet worden.

Natuurlijk passen ook andere notitievelletjes met dezelfde afmeting als de post-its in deze houder. Het personaliseren van het cadeau maakt van de post-it-houder een persoonlijk kantooraccessoire dat als cadeau altijd goed in de smaak valt.

Productdetails

  • Afmetingen: 10 x 11 x 1,5 cm
  • Geen speciale tekens voor de gravure gebruiken a.u.b

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T21:00:45+00:00