Contact

Portemonnee voor smartphones

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met de Portemonnee voor Smartphones kan je gemakkelijk je betaalkaarten en briefgeld samen met je smartphone meenemen. De superdunne portemonnee is makkelijk aan een smartphone vast te maken en weer los te halen zodat je altijd je betaalkaarten en geld bij de hand hebt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een nadeel van altijd een smartphone bij je hebben is dat de zakken van je broek al gauw overvol gaan zitten. Gelukkig kan je nu je portemonnee thuis laten en blijft er weer ruimte over met deze Portemonnee voor Smartphones. De perfecte oplossing om toch je kaarten en papiergeld mee te nemen zonder dat je je hele portemonnee met je mee hoeft te sleuren.

Stel je voor; je gaat een rondje hardlopen en je neemt je telefoon mee voor je muziek. Je portemonnee laat je verstandig thuis want die wil je natuurlijk niet onderweg uit je zak laten vallen. Aan het einde van je training wil je een flesje water halen maar nee; je hebt geen geld bij je. Vanaf nu voorkom je dit met deze Portemonnee voor Smartphones. De portemonnee neemt nauwelijks ruimte in en geeft je toch al het gemak van geld meenemen voor onderweg. Ook voor mensen die graag op een festival rondlopen zullen vanaf nu alleen nog maar op hun smartphone hoeven te letten in plaats van op de smartphone en portemonnee.

Het mooie aan de Portemonnee voor Smartphones is ook dat hij volledig universeel is en gemakkelijk op elke smartphone geplakt kan worden. Maar daarnaast kan deze dankzij de slimme 3M plaktechnologie ook weer super makkelijk en plakrest vrij verwijderd worden en ook weer zonder lijm of andere plak spullen opnieuw worden gebruikt.

Verkrijgbaar in zwart en grijs kan je ook nog eens helemaal zelf beslissen in welke stijl jij jouw geld en kaarten mee wil nemen.

Productdetails

  • Verkrijgbaar in zwart en grijs
  • 2 vakken voor kaarten of papiergeld
  • Makkelijk te verwijderen zonder resten dankzij 3M technologie

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:36:22+00:00