Contact

PopSome – luchtdicht voorraadbakje

Vanaf € 7,99
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Dit voorraadbakje heeft een prijs gewonnen vanwege het bijzondere design en het handige gebruik. Met het gepatenteerde Oxiloc-systeem bewaar je noten, rozijnen, snoepjes en decoratieve taartversieringen luchtdicht. Bij het openen van het bakje hoor je 'plop' en het bakje is gereed om de inhoud eruit te strooien!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Krijg je dit PopSome – luchtdicht voorraadbakje cadeau, dan is het de hoogste tijd om de aandere schaaltjes of bakjes definitief de deur uit te doen. Dit voorraadbakje is namelijk helemaal van deze tijd en bovendien bijzonder handig in gebruik. De bijzondere deksel is gepatenteerd. Als je hem opent, dan hoor je 'plop'. Vervolgens kun je de inhoud eruit strooien.

Winegums, rozijnen ,dropjes of amandelen, je schudt ze zo uit dit Popsome voorraadbakje. Door de luchtdichte afsluiting kun je de inhoud veel langer bewaren dan in de meeste andere voorraadbakjes. Verse nootjes, krenten of andere lekkernijen hebben voldoende ruimte in de het bakje met een inhoud van 450 ml. Dus heb je zin in een handje noten, dan schud je die gewoon even uit het bakje, dat is wel zo gemakkelijk.

Het Popsome – voorraadbakje met plop is een passend cadeau voor de student op zijn nieuwe kamer of gewoon als cadeautje tussendoor. Iedereen heeft wel winegums, dropjes of andere kleinigheden in huis die hij of zij het liefst droog en goed afgesloten verpakt. Het PopSome – luchtdicht voorraadbakje is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en paars. De bonte deksel sluit de inhoud vacuüm af en trekt door de vorm en kleur de nodige aandacht.

Productdetails

Popsome voor nootjes en snoepjes

  • Gepatenteerde Oxiloc-sluiting voor luchtdicht afsluiten
  • Flexibele deksel in blauw, roze of paars
  • Geschikt voor de vaatwasser
  • Praktische schudopening
  • Meermaals bekroond design
  • Volume 450 ml
  • Afmetingen: 8,3 x 13,6 x 13,6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T04:03:28+00:00