Contact

PopSome – fraaie set voor taartendecoratie

€ 27,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Makers van cakepops zijn gegarandeerd blij met deze fraaie set van Popsome met zes voorraadbakjes waar je de decoratie zo uitschudt. Ook voor bakkers van taarten en van cakes die niet op een stokje zitten zijn de luchtdichte bakjes een uitkomst. Bovendien bouw je met dit mooie cadeau een kleurrijk kunstwerk voor in iedere keuken!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kleine hartjes, sterretjes, balletjes of andere kleine figuurtjes van suikerwerk kun je met deze Popsome-set gemakkelijk opbergen. Alle decoratieve ingrediënten voor koekjes en taarten heb je nu op één goed zichtbare plek. Deze bakjes zijn luchtdicht afgesloten. De bijzondere deksels zijn onderdeel van het gepatenteerde Oxitoc-systeem. Je hoort 'plop' als je aan de deksel trekt en vervolgens heb je een super handige strooi-opening!

Deze set bevat zes voorraadbakjes met deksel en ze passen allemaal in de speciale houder. Hangen de bakjes er eenmaal allemaal in, dan heeft het geheel veel weg van een bonte boom met zoete takken. In totaal kunnen er 9 bakjes aan deze boom worden opgehangen.

De Popsome – fraaie set voor taartdecoratie is een ideaal cadeau voor degene die graag taarten bakt. Ook de makers van de inmiddels populaire cake pops kunnen hun cake op het stokje met deze decoratieset naar hartenlust versieren. De keuken ziet er met deze bonte boom meteen een stuk moderner uit. Bovendien is het een leuke blikvanger. De voorraadbakjes zijn leeg, maar je kunt er natuurlijk ook al het nodige vulmateriaal bij cadeau doen. Dan kan de boom meteen in gebruik worden genomen!

Productdetails

Voorraadbakjes met houder

  • Inclusief zes voorraadbakjes (8,6 x 8,6 x 7,6 cm)
  • Perfect voor taartdecoratie
  • Met gepatenteerd Oxitoc syteem, bijzonder hygiënisch
  • Inclusief passende houder, uittrekbaar, tot maximaal 9 bakjes
  • Geschikt voor de vaatwasser

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:05:29+00:00