Contact

Pop-Art fotocamera

€ 22,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Nog nooit was het zo makkelijk om kunst te maken. Met dit leuke fototoestel kun je met een druk op de knop vier leuke foto's naast elkaar in verschillende kleuren krijgen, waardoor jouw foto wel heel bijzonder wordt. Voor alle creatieve geesten onder de foto-liefhebbers!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Met dit fototoestel wordt fotograferen nog een stukje leuker. Want dit toestel maakt van jouw ene leuke beeld een foto met vier kleuren en vier beelden. Geinspireerd door de PopArt van Andy Warhol, maak jij jouw foto's nog een stuk bijzonderder.

Elke keer dat je klikt worden er snel na elkaar vier beelden vastgelegd, zodat ze ook net allemaal even anders zijn. Die vier beelden komen samen op een foto en door de verschillende kleuren wordt het echt een kunststuk! Een zeer bijzondere manier om je kinderen vast te leggen, of iedereen die op je feestje komt, of misschien wel iedereen die naar je bruiloft komt. Dit geeft foto's om nooit meer te vergeten, zonder enige foto-bewerking zelf te hoeven doen. Opeens krijg je dingen te zien, die je zelf nooit zou kunnen zien. Vier perspectieven, verschillende kleurtjes, een super leuke camera waarbij jouw fotografisch talent een extra zetje krijgt.

Bijzonder leuk om uit te vergroten en aan de muur te laten hangen. Of je nu je broers en zussen, je vrienden, je kinderen of je collega's vastlegt, altijd zullen ze versteld staan van het resultaat. De camera werkt met een doodnormaal fotorolletje, dus geen wegwerpcamera, maar keer op keer opnieuw te gebruiken.

Productdetails

  • 10.2 x 6.4 x 3.8 cm.
  • Goed voor alle 35 mm film
  • Geen flitsfunctie
  • Inclusief handleiding

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-05T00:20:52+00:00