Contact

Polaframes - magnetische fotolijstjes

€ 12,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Kleurrijk, leuk en ook nostalgisch, zo zien de fotolijstjes eruit die direct uit de beroemde polaroidcamera lijken te komen. Zes stuks in telkens een andere kleur. De magnetische fotolijstjes bezorgen de koelkast een moderne look met een nostalgische touch!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De gebruikelijke magneetjes op de koelkast gaan vanzelf aan de kant als ze de polaframes zien. Deze bonte fotolijstjes zijn er niet alleen om van te genieten, ze zijn ook bijzonder praktisch. Immers, er is ook ruimte voor het schrijven van leuke teksten, notities voor de andere huisgenoten of andere teksten. Met een paar passende foto's in de lijstjes tover je de keuken om tot een afwisselende ruimte waar iedereen graag vertoeven wil. Zo'n koelkast is immers een groot kunstwerk waar je eindeloos van kunt genieten.

De set bestaat uit 6 magnetische fotolijstjes, allemaal in een verschillende kleur. Daarmee ontstaan fantastische afbeeldingen die bij sommige mensen herinneringen uit de jaren tachtig kunnen oproepen. Echter, door de moderne vormgeving en fabricage van de fotolijstjes, die precies lijken op de cultfoto's uit de gedenkwaardige direct-klaar-camera, zijn ze ook super modern. De koelkast is een plek waar de retro-look en moderne vormgeving elkaar ontmoeten en dat maakt deze kleurrijke fotolijstjes zo bijzonder.

Een cool housewarming cadeau voor in de keuken of op een ander apparaat met een metalen ondergrond. Blaas de foto's uit de kinderjaren, die van het huwelijksfeest of van de geboorte van de kinderen nieuw leven in met de Polaframes magnetische fotolijstjes.

Productdetails

  • Magnetisch en opnieuw beschrijfbaar
  • Set met 6 stuks
  • Oranje, rood, roze, geel, groen en blauw
  • Afmeting: 17,5 x 17,5 x 0,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T02:28:01+00:00