Contact

Polaframes gold

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
De Polaroid foto's waren altijd direct klaar en dat geldt ook voor Polaframes Gold, de gouden fotolijstjes waarmee je meteen een afbeelding op de koelkast kunt aanbrengen. Met zes fotolijstjes heb je al snel het hele gezin bij elkaar. Een origineel cadeau-idee.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een foto in dit gouden polaroid fotolijstje springt meteen in het oog. Fleur de keuken op en bevestig de magnetische fotolijstjes op de deur van de koelkast. Oma's 80e verjaardag, de kampioensploeg van het sportvereniging, de vakantiefoto en een foto van de katten, alle afbeeldingen zien er in de Polaframes Gold bijzonderder uit dan in een gewoon fotoalbum of een doorsnee fotolijst. De typische Polaroid look geeft de foto's een bijzonder karakter waardoor de afbeelding meer aandacht trekt dan de kiekjes in het doorsnee fotoalbum.

De koelkast is de ideale plek voor het aanbrengen van de afbeelding in de vorm van de direct-klaar foto's van de beroemde Polaroid cultcamera. Hier komt iedere dag wel iemand langs en kijkt even wie er nu weer op de deur hangen. Natuurlijk kunnen de zes fotolijstjes op elk metalen oppervlakken worden aangebracht. Laat je fantasie de vrije loop en je vindt vast en zeker een unieke plek voor de bijzondere foto's die eruit zien als spontaan genomen snapshots. Je kunt na verloop van tijd telkens weer andere foto's tentoonstellen, zodat de koelkastdeur er nooit helemaal hetzelfde uitziet. Een leuk Moederdag cadeau maar ook als geschenk voor jezelf zijn de Polaframes Gold natuurlijk uitermate geschikt.

Productdetails

  • Magneet, pvc
  • 11 x 9 x 0,1 cm
  • 6 stuks

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:43:19+00:00