Contact

Poëzie orgel

Vanaf € 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit muziek orgel vult de harten met liefde en zorgt voor lachende gezichten overal waar hij wordt afgespeeld. De jarige zal helemaal in het middelpunt staan wanneer happy birthday uit de luidsprekers klinkt. Schenk een liefdevol en hartelijk cadeautje door middel van dit speciale verjaardagsorgel.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Muziek raakt het hart, zeggen ze wel eens. Met dit kleine poëzie orgel speciaal voor verjaardagen, gaat dat in ieder geval lukken. Met dit kleine poëzie orgel, geschikt voor verjaardagen. Dit orgel zal iedere jarige job laten stralen. De prachtige melodie tovert geheid een glimlach op het gezicht van een geliefde en zullen ze genieten van dit zeer bijzondere kleine ding. 

Met zijn afmetingen van 5,5 x 4 x 3 cm is het orgel lekker compact, maar dit doet uiteraard niets af aan de geluidskwaliteit. Het nummer ''happy birthday'' zal door de kamer galmen. Het orgel is niet alleen het perfecte cadeau voor een verjaardag, maar inspireren ook iedereen om spontaan en hard mee te zingen. De jarige zal zich nog nooit zo jarig gevoeld hebben. Happy birthday!

Productdetails

  • Afmetingen: 5,5 x 4 x 3 cm
  • Materiaal: karton met opdruk

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T19:52:25+00:00