Contact

Plug Mug – de beveiligde beker

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Heb ook jij collega's die regelmatig jouw koffiebeker stelen? Met de Plug Mug, de beveiligde mok, zal je dit nooit meer gebeuren! Met deze beker reken je eens en voor altijd af me bekerdieven op kantoor of thuis. Deze slimme beker kan namelijk alleen gebruikt worden als de beveiligingsstop in de beker gestoken is. Leuke gadget voor een vriend of collega!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

's Ochtends wil je graag even in rust van een kopje koffie genieten om de dag goed te kunnen beginnen. Maar dan is plotseling je lievelingsbeker verdwenen en kan je deze nergens meer vinden. Een week later kom je vervolgens in de keuken en daar ligt jouw lievelingsbeker in de gootsteen. Het is overduidelijk dat iemand anders deze gebruikt heeft: resten van groene thee zijn duidelijk zichtbaar en afdrukken van lippenstift kleven aan de rand. Iemand heeft alweer jouw lievelingsbeker gebruikt! Wij hebben de oplossing, want met de Plug Mug zal dit scenario nooit meer voorkomen!

Vanaf nu ben je altijd tegen bekerdieven bewapend met deze slimme beker. Je kan de mok vanaf nu op de vertrouwde plek laten staan. Gewoon de beveiligingsstop eruit halen en morgen zal de mok gewoon nog daar staan waar je hem achter hebt gelaten. Want de eerste die zal proberen jouw beker te gebruiken, zal merken dat dit geen goed plan is: de koffie loopt er zo weer uit. Ook een perfect cadeau om iemand eens goed voor de gek te houden. Een grappig cadeau voor collega's of hardwerkende gezinsleden!

Productdetails

  • Vaatwasserbestendig
  • Afmeting: 11 x 9,5 x 8 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T00:48:16+00:00