Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Pluchen pony met foto

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Deze pony ziet er bijzonder goed verzorgd uit, want hij zoekt iemand die hem in huis wil nemen en zijn allerbeste vriend wordt. Met de leuke foto van de vakantie of van het leuke feestje op het T-shirt is deze pluchen pony een verrassend en vooral persoonlijk cadeau voor jong en oud!

€ 19,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Houdt de jarige Job of degene voor wie je nog een cadeautje zoekt van paarden, dan kan dit personaliseerbare cadeau goed van pas komen. Het is weliswaar geen paard, maar een goed verzorgde, lieve pony komt er toch erg dicht in de buurt. Zijn haren zijn keurig gekamd en de oren gekortwiekt. Kortom, hij doet er alles voor om bij iemand in de smaak te vallen!

Het highlight van deze pluchen pony is het T-shirt dat om zijn harige lijf zit. Als je allerbeste vriend of vriendin dit persoonlijke cadeau uitpakt en een foto van jou op de buik van deze pony ziet afgebeeld, dan is de verrassing groot. Hij of zij zal de pluchen pony met foto meteen in de armen nemen en ermee gaan knuffelen. 

Volwassenen kunnen de pluchen pony als grappige mascotte in het weekend inzetten en hopen dat hun sportteam de overwinning behaalt. Voor kleine kinderen is de pony met een hoogte van 15 cm een groot knuffelbeest. Testen van het materiaal hebben uitgewezen dat deze pony ook al geschikt is voor kinderen die jonger dan drie jaar zijn. Dat is zeer praktisch, want niet alle pluchen dieren zijn al geschikt voor die categorie kleine kinderen.

Productdetails

Pluchen pony met fotoshirt

  • Zittend 15 cm hoog
  • Getest op schadelijke stoffen volgens EN 71 1, 2, 3 en 9: 
    geschikt voor kinderen onder 3 jaar
  • Personaliseerbaar met foto: afmeting circa 5 x 3 cm
  • 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T14:52:01+00:00