Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Of Drag & Drop
Quality of selected imagel

Pluchen olifant met foto

€ 19,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Deze pluchen olifant is grappig en het is een super zacht knuffeldier. Op het T-shirt kun je een foto naar keuze laten afdrukken. Vervolgens kun je dit personaliseerbare cadeau meegeven als iemand op reis gaat of als verrassing aan iemand overhandigen die wel een vrolijke oppepper kan gebruiken!

€ 19,90

  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Hij lijkt wel een haas, met die grote, omhoogstaande oren. De flaporen van de olifant zijn alleen een stuk groter en bovendien zie je aan zijn slurf natuurlijk meteen wat voor een dier dit is. Kinderen sluiten deze vrolijke snuiter meteen in hun armen en genieten van de zachte vacht. Met dit leuke knuffeldier kun je urenlang knuffelen.

Het grappige slurfdier is ook prima geschikt voor volwassenen. Met een leuke vakantiefoto op het T-shirt kan hij een decoratieve houding aannemen, die herinneringen aan een leuke vakantie oproept. Of met een teamfoto op het T-shirt kan hij als mascotte bij de volgende sportwedstrijd ervoor zorgen dat de ploeg het veld met een overwinning verlaat. 

Natuurlijk kan ook de jarige op de kinderverjaardag op een originele manier in het zonnetje worden gezet. Laat een foto van de jarige op het T-shirt drukken en het feestje is bij voorbaat al geslaagd. Of je verrast als volwassene je partner met deze knuffelolifant in een T-shirt met een foto van jullie als paar erop. Met de nodige creativiteit ontwikkel je vele mogelijkheden om van deze pluchen olifant op een passende en persoonlijke manier een origineel cadeau te maken!

Productdetails

Pluchen olifant met fotoshirt

  • Zittend 15 cm hoog
  • Getest volgens EN 71 1, 2, 3 en 9: ook geschikt voor kinderen onder 3 jaar
  • 100% polyester

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-30T07:07:53+00:00