Contact

Pluche dier Yoohoo & Friends

Vanaf € 5,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Yoohoo en zijn vriendjes wonen op de prachtige planeet Yootopia en passen daar goed op de 'boom des levens'. Deze mooie knuffeldieren hebben zelfs al een eigen tekenfilmserie en zijn grote helden bij kinderen vanaf 3 jaar. De pluche dieren van Yoohoo & Friends zijn een mooi cadeau voor Sinterklaas, kerst of bij een verjaardag.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Knuffelbeesten zijn altijd welkom bij kleine kinderen, vooral als het beesten zijn die ze nog niet eerder hebben gezien. Van de exotische exemplaren van Yoohoo & Friends zullen ze vast en zeker onder de indruk zijn. Deze nieuwe knuffelbeesten zijn ongeveer 13 centimeter hoog en zijn zelfs al in een eigen tekenfilmserie te bewonderen.

Yoohoo leeft met zijn vrienden op de kleurrijke planeet Yootopia en daar beschermen ze de 'boom des levens' tegen allerlei gevaren van buitenaf. Als de blaadjes van de `boom des levens' eraf vliegen, dan moeten ze naar de aarde om groene blaadjes te zoeken. Onderweg beleven ze veel spannende avonturen. In de tekenfilmserie is te zien dat ze het altijd erg druk hebben om indringers tegen te houden. Daarnaast merken ze dat je samen veel meer kunt bereiken dan alleen. Bovendien is het ook veel leuker om samen met vrienden van alles te beleven.

Zowel Yoohoo zelf alsook zijn vrienden de pinguïn en het stinkdier zijn allemaal grote liefhebbers van de natuur en ze doen er alles aan om het milieu te beschermen. Hoewel de tekenfilms leuk zijn om te zien, is het natuurlijk nog veel leuker om de dieren echt vast te kunnen houden en ermee te kunnen knuffelen. Een fantastisch cadeau voor jongens en meisjes.

Productdetails

  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar
  • Buitenkant wasbaar
  • Ongeveer 13 cm hoog

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-09-25T18:26:46+00:00