Contact

Plectrum stansmachine

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een top cadeau wat voor vele gitaarspelers een ware uitkomst zal zijn is de plectrum stansmachine waarmee je gemakkelijk van elk soort dun plastic een unieke plectrum kan maken. Vanaf nu zit je nooit meer zonder plectrums en kan je door blijven spelen tot diep in de nacht.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Gitaarspelers kennen het probleem dat er altijd behoefte is aan nieuwe plectrums. Hoe meer je speelt hoe sneller jouw plectrum verslijt, breekt, kwijtraakt of door gillende groupies uit je handen worden getrokken. Om ervoor te zorgen dat jij geen levenslange voorraad aan plectrums hoeft in te slaan is er nu de plectrum stansmachine waarmee jij snel en gemakkelijk je eigen plectrums kan maken. De plectrum stansmachine is een handig en klein apparaat welke je gemakkelijk met je mee kan nemen en overal kan gebruiken om gemakkelijk uit stukken plastic zelf plectrums te knippen.

Pasjes of verpakkingsmateriaal, beltegoedkaarten en bordjes. Door simpelweg het stansapparaat op het plastic te drukken krijg je altijd de perfecte vorm gestanst en maak jij plectrums in elke kleur en design die jij het leukste vindt. Een leuke manier om van je oude creditcard af te komen is natuurlijk door deze te verknippen tot een plectrum. Wel zo veilig en super origineel. Op termijn bespaar je hier ook nog eens flink wat euro’s mee doordat je nooit meer nieuwe plectrums hoeft aan te schaffen. Er is nu niets meer wat jou tegenhoudt om uren door te blijven spelen en zo veel mogelijk plectrums te verslijten als jij nodig hebt. En ben je door je eigen collectie heen? Dan kan je simpelweg beltegoedkaarten of oude pasjes met een dikte tot 1 mm verknippen tot de perfecte en meest originele plectrums.

Productdetails

  • Knipt in plastic tot 1 mm dik zoals verpakkingsmateriaal, creditcards, lidmaatschap kaarten
  • Stevig en robuust
  • Formaat: 16 x 3,5 x 4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:09:40+00:00