Contact

Play - de nieuwe post-it

Vanaf € 59,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Dit is een wel hele nieuwe manier om een boodschap achter te laten. Handig met magnetische achterkant, zodat je een videoboodschap achter kunt laten op bijvoorbeeld je koelkast. Een boodschap inspreken met video, en terugkijken wanneer je wil. Een super leuk cadeautje voor alle families die op deze grappige manier elkaar een fijne dag willen wensen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

De tijden veranderen, en die kleine papiertjes om elkaar liefs te wensen, veel geluk of een goede reis, of om even door te geven waar het eten staat of wat er nog van de winkel gehaald moet worden, die kleine papiertjes zijn nu eindelijk verleden tijd! Met deze leuke kleine memo-pad kun je namelijk heel makkelijk boodschappen opnemen en achterlaten voor je familie, huisgenoten of geliefde. Een super leuke en persoonlijke manier om even te laten weten dat je aan ze gedacht hebt, maar dat je toch al weg moest voordat zij hun bed uit kwamen, of om iets te vertellen over waar je bent of hoe laat je weer thuis bent. Leuk omdat niet alleen je stem opgenomen wordt, maar ook je gezicht!

Een korte boodschap van 180 seconden achterlaten, super leuk om een lieve boodschap in de morgen te geven. Een wel heel persoonlijke manier om bij iemand te zijn, zelfs als je er even niet kunt zijn! Een leuk cadeautje waar je jarenlang plezier van zult hebben. Nooit meer last van allerlei losse papiertjes waarvan je niet meer weet van wanneer ze ook al weer waren. Een leuke en grappige manier om elkaar boodschappen door te geven!

Productdetails

  • 180 seconde geheugen
  • 3 knippen
  • Geen computer nodig
  • Werkt op 3 AAA batterijen (niet inbegrepen)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:20:39+00:00