Contact

Platina roos

Vanaf € 69,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Deze bijzondere roos is een cadeau van de beste kwaliteit. Toen de roos in de bloei stond werd hij voor eeuwig vastgelegd door middel van een laagje platina. Nu is hij geschikt om er de meest bijzondere mensen in je leven een groot plezier mee te doen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Voor de liefste mensen in je leven mag een cadeau best heel bijzonder zijn. Wat dacht je van een echte roos door platina overgoten? De roos staat symbool voor liefde, vrede en schoonheid. Een perfecte manier dus om je genegenheid voor de persoon in kwestie uit te drukken. Een geschikter cadeau bestaat er eigenlijk niet. Toen de roos op zijn mooist was werd hij overgoten met een laagje platina. Hierdoor is hij nu voor eeuwig houdbaar en zal nooit verwelken! Je kunt voor altijd genieten van  de schoonheid van deze prachtige bloem. Met dit cadeau laat je op unieke manier zien hoeveel je om iemand geeft.

Geef de roos een bijzonder plekje in een glazen vitrine. Maar niet alleen achter glas komt de roos goed tot zijn recht. Je kunt de bloem ook in een speciale vaas zetten en een speciale plek geven. Hiermee krijgt elke ruimte een bijzondere, luxueuze uitstraling. Glamour op een stijlvolle manier. Ook op de schouw staat de roos mooi. Dit chique cadeau is natuurlijk ook op passende wijze ingepakt! De roos is verpakt in een luxe, roodkleurige cadeau-box. Dit onderstreept de luxe aard van het cadeau nog eens extra. Dit cadeau is zeker geen standaard cadeau-idee en zal menig vrouwenharten sneller laten kloppen! Een perfect Valentijnsdag cadeau. De roos is ook uitermate geschikt als bijzonder verjaardagscadeau. Er zijn talloze speciale gelegenheden te verzinnen waarbij deze roos dienst kan doen als extra attentie. Iedereen zal er in ieder geval erg blij en verrast mee zijn.

Productdetails

  • Echte roos verfijnd met platina
  • Rode cadeauverpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-01-26T22:25:55+00:00