Contact

Plankband met rails en met houten treintje

€ 12,90
(€ 0,39 / m) Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een super cadeau voor alle grote en kleine fans van treinen en alles wat daar mee te maken heeft. Met deze leuke rol plakband maak je binnen no-time een hele leuke speelbaan voor uren speelplezier met treinen. Leuk cadeau voor kinderen en kleinkinderen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze rol plakband is gemaakt van zeer robuuste PVC van hoge kwaliteit, waardoor je het voor heel veel doeleinden kunt gebruiken. Natuurlijk voor de hand liggend is het maken van een grote treinbaan waar je met het bijgeleverde treintje naar hartelust mee kunt spelen. Op vakantie in een appartement met veel ruimte, maar weinig speelgoed meegenomen omdat de koffer niet zo groot was? Geen zorgen! Met deze leuke rol plakband creëer je binnen no-time urenlang speelplezier. Banen die over en onder elkaar doorlopen, de mogelijkheden zijn eindeloos.Want wie zegt er dat de trein niet zelfs over superkrachten beschikt en ondersteboven kan rijden?!

Maar de plakband is op nog veel meer manieren te gebruiken. Ook als extra inpakmiddel van een ander cadeau voor een misschien wat oudere treinfan is het een erg leuk extraatje, dat zeker niet onopgemerkt blijft! En je kunt er zelfs een oude kast mee versieren, zodat hij helemaal past in de kinderkamer. Uitpakken en laat het speelplezier direct beginnen! Met dit leuke cadeau kan natuurlijk alle fantasie losgelaten worden en hele steden met elkaar verbonden worden. Een origineel cadeautje voor jong en oud!

Productdetails

  • PVC
  • 5 cm x 33 m
  • Inclusief bijpassend treintje

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:01:10+00:00