Contact

Plan je outfit - speciaal voor modebewuste mensen

€ 8,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Met dit handige hulpje kun je nu al lang van tevoren beslissen wat je gaat dragen. Want een sollicitatiegesprek, een leuke date met die bijzondere jongeman, of het feestje waar je goed voor de dag wilt komen - nu kun je al die outfits goed plannen! Een handig ontwerp met maar liefst vijftig bladzijdes, dat maakt het een stuk makkelijker om die dagelijkse kopzorgen te overwinnen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Er zijn verschillende soorten vrouwen, maar eigenlijk kun je ze in twee categorieën indelen. De ene soort bepaalt op het allerlaatste moment wat ze aantrekken, en denkt daar eigenlijk vrijwel niet over na. Het is alsof ze opstaan en dan direct weten wat ze aan zullen trekken. En dan heb je ook nog de vrouwen die dat nooit hebben, die elke morgen zichzelf weer afvragen hoe ze nu weer goed en verzorgd maar vooral ook heel leuk voor de dag kunnen komen!

Voor al die vrouwen van de laatste categorie is er nu dit hele leuke cadeautje! Want nu hoef je niet meer in je hoofd al die opties en mogelijkheden te onthouden, nee, je kunt het van je af zetten door het eenvoudigweg in deze leuke planner op te schrijven. Op die manier kun je al voor de hele week je outfits voorbereiden, en dan hoef je er de rest van de week niet meer naar om te kijken! Ideaal voor iedereen die er goed over na wil kunnen denken wat ze aan zal doen, maar ook efficiënt wil zijn. Want 's ochtends heb je zo meer tijd en ruimte voor andere dingen. Wakker worden bijvoorbeeld! Een geweldig cadeautje voor alle vrouwen die er goed uit willen zien!

Productdetails

  • Inhoud: blok, 50 pagina's
  • Formaat: A6
  • Materiaal: papier

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-04T23:26:39+00:00