Contact

Placemats om zelf in te kleuren

€ 23,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een leuke set placemats waarop je naar believen kunt schrijven en met vele vrolijke kleurtjes kunt tekenen, en dat vele keren na elkaar! Want stop deze placemats in de wasmachine en je kunt weer een hele nieuwe boodschap schrijven of tekening maken. Super leuk om een ondergrond te hebben om al je kunstwerken te laten verwezenlijken. Handig ook om plaatsen van je gasten te bepalen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Vanaf nu is het nooit meer erg als je per ongeluk op je placemat tekent of schrijft. Nee, het is juist prima om dat te doen! Naar hartenlust kun je al je boodschappen en tekeningen kwijt op een van de placemats uit deze set, waardoor je nooit meer jezelf hoeft te vervelen tijdens een etentje. Ideaal voor tijdens lange kerstdiners of etentjes met je schoonfamilie. Want met de bijgeleverde stiften kun je zo veel kwijt op je eigen placemat wat je maar wil. Een super leuk idee voor familiediners waar kinderen veel langer stil moeten zitten dan dat ze eigenlijk zouden willen.

Ook heel leuk voor tijdens een kinderfeestje, omdat alle vriendjes en vriendinnetjes er hun boodschap op achter kunnen laten! En als je iets opschrijft dat je niet meer elke dag wilt zien, gewoon in de wasmachine stoppen! En dan kun je iedereen weer opnieuw vragen om zijn of haar lieve wensen of mooiste spreuk voor je op te schrijven. Een super leuk cadeautje, gemaakt van hoogwaardig katoen. En simpelweg in de wasmachine wassen zodat je weer met een schone lei kunt beginnen! Heel leuk cadeau, voor kinderen, tieners, dichters, schrijvers, kunstenaars, en eigenlijk voor iedereen die zijn of haar creativiteit op een hele verrassende manier wil kunnen uiten! Inclusief tien stiften in verschillende kleuren!

Productdetails

  • 4 stuks
  • Van 100% hoogwaardig katoen
  • Afmetingen: 47 x 33 cm
  • Inclusief 10-delige set stiften in verschillende kleuren
  • Machine wasbaar bij 40°

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T03:44:05+00:00