Contact

Pizzasnijder "Turntable"

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Nog een plaatje draaien, graag! Deze pizzasnijder „turntable" is het bewijs dat pizza's en discjockeys meer met elkaar gemeen hebben dan je in eerste instantie denkt. Deze coole pizzasnijder is een perfect cadeau voor iedereen die van muziek houdt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Grammofoonplaten zijn weer terug van weggeweest en je kunt er nu zelfs pizza's mee snijden, hoe retro is dat! Deze draaitafel is niet alleen net zo hot als de pizza zelf, hij is ook messcherp. Je rolt er mee over de pizza en in een handomdraai heb je pizzastukken die meteen gegeten kunnen worden. Handig als er vrienden op bezoek zijn. Met verbaasde blikken zullen ze toezien hoe een platenspeler de Italiaanse lekkernij is vier of acht puntige stukken snijdt. De snijdende draaitafel is helaas niet uit vinyl gemaakt, want dat materiaal is enkel geschikt voor de klassieke muziekplaat. Deze pizzasnijder „turntable" moet namelijk wel stevig en sterk genoeg zijn en bestaat daarom uit nylon, silicone en kunststof.

Deze coole keukenhulp is een lust voor het oog en tegelijkertijd een handig en grappig accessoire dat ook de aandacht trekt als hij niet wordt ingezet. Je snijdt er niet alleen een pizza mee aan, maar vast en zeker ook leuke gesprekken over muziek en grammofoonplaten. Immers, wie kan er nu zonder iets te zeggen toekijken als iemand met een draaiende grammofoonplaat een stuk pizza afsnijdt? De pizzasnijder is een ideaal cadeau om mee te nemen als je bent uitgenodigd voor een etentje of een party.

Productdetails

  • Materiaal: ABS, silicone, nylon
  • Afmeting: 22 x 2 x 9 cm
  • Vaatmachinebestendig

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:41:52+00:00