Contact

Pizzasnijder "Fiets"

Vanaf € 17,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Een excentriek en origineel cadeau idee, dat geldt voor deze pizzasnijder fietstocht. Een zowel praktische accessoire als een decoratief element in de keuken.

* Verplichte velden

€ 17,90
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Kun je voor mij een stuk pizza affietsen? Natuurlijk, de fiets pizzasnijder wacht er immers op ingezet te worden en zijn wielen eens flink in een pizza te zetten. Wat een geslaagd cadeau voor de fietsliefhebbers die ook nog eens graag een pizza eten. De gasten zullen versteld staan als je de fiets pakt en een slice afsnijdt. Immer, als de pizzasnijder fiets op zijn standaard staat, dan kom je niet op het idee dat je hiermee ook pizza's kunt snijden. Het is niet alleen een trekpleister in de keuken, het is ook een accessoire wat je altijd snel bij de hand hebt. Geen gezoek in de keukenla meer, de pizzasnijder staat gewoon op zijn standaard, gereed om tochtje door een landschap met tomaten, kaas en champignons te maken!

Een gezellige pizza-avond met z'n allen wordt nog leuker als deze pizzasnijder fiets midden op tafel staat. Deze bonte gadget is verkrijgbaar in kleurrijk lichtblauw/roze en zwart/geel en bezorgt de keuken een sportieve, praktische en originele touch. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar originele cadeaus of iets zoeken voor een kennis die iedere week op de racefiets zit. Ook leuk om te combineren met een pakket benodigdheden om zelf een pizza te maken.

Productdetails

  • Kleurvariaties: Lichtblauw/roze (watermeloen) en zwart/geel (hommel)
  • Afmeting: 18 x 10 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-11-29T23:46:58+00:00