Contact

Pizza Scooter pizzasnijder

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Het ideale cadeau voor pizzaliefhebbers en scooterbezitters! De pizza scooter is een uitstekend hulpmiddel voor het gemakkelijk snijden van pizza. Daarmee waan je je even helemaal in Italië. Het ziet er leuk uit en is heel gemakkelijk in gebruik. U zult nu nog vaker pizza willen eten. Geef dit bijzondere keukenhulpje eens cadeau aan die ene grote pizzaliefhebber!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben je pas op vakantie geweest naar Italië en kreeg u geen genoeg van de heerlijke pizza's daar? Thuis is pizza eten minstens zo heerlijk, maar het snijden ervan is een minder prettige opgave. Maar met deze echte Italiaanse pizza scooter was pizza snijden nog nooit zo leuk en makkelijk tegelijk! De vuurrode pizza scooter is een wel heel bijzondere uitvinding, die het lastige snijden van pizza's ontzettend eenvoudig maakt. De twee wieletjes van de scooter zijn vervangen door ronde messen, die heel gemakkelijk door het deeg rollen. Ook jij kunt nu heel makkelijk over de pizza „rijden“ en je kunt de pizza op een grappige manier in meerdere stukken opdelen.

De pizza scooter is bovendien een bijzonder leuk cadeau voor feestjes en zal er voor zorgen dat meerdere gasten vrijwillig zullen aanbieden de pizza te snijden! De scooter maakt het snijden niet alleen erg makkelijk, maar ligt ook goed in de hand en is veilig in gebruik. Een absolute must voor alle pizzafans en scooterliefhebbers!

Productdetails

  • Kleur: rood
  • Gewicht: 0,1 kg
  • Maat: 17,5 x 11 x 1,7 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-10-01T08:14:59+00:00