Contact

Pippi & Peppone - WC bordjes

€ 13,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Eerlijk gezegd zijn de standaard toiletbordjes nooit bijzonder geloofwaardig, want wie is er nou werkelijk zo ontspannen als hij naar het toilet moet? Deze twee toilettekens zijn weliswaar compleet anders! Deze geven namelijk aan dat je echt heel nodig de WC moet gebruiken. Grappig en handig cadeautje!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Sta je met je vrienden op een feestje, of in een bar met je familie, naar het toilet gaan is altijd niet het leukste wat er is. Je stelt het zo lang mogelijk uit, totdat dat echt niet meer gaat! De weg naar de kleinste kamer is meestal saai en lang, en dan staat er ook nog een rij! En soms kan je het toilet niet eens vinden.

Deze grappige wc-bordjes helpen mannen en vrouwen bij het vinden van de juiste toilet, en dat ook nog eens op een grappige manier. Deze man en vrouw moeten namelijk wel heel nodig! Ze houden hun behoefte op, net zoals jij heel de avond aan het doen bent. Deze grappige tekens zijn weer eens wat anders dan de standaard toiletbordjes. Maak iedereen aan het lachen met dit leuke cadeau-idee voor op feestjes en verjaardagen!

Productdetails

  • Gemaakt van echt hout
  • Inclusief 4 plakzegels om de bordjes mee op te hangen
  • Afmetingen: lengte 10 cm, breedte 4 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:34:52+00:00