Contact

Pinpressions - maak indruk met jouw afdruk

€ 15,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Ken je dit klassieke spelletje nog van vroeger? Fijn figuurtjes maken van spijkertjes. Nu is er een volwassen versie, lekker creatief voor op een feestje, ter afleiding op kantoor of gewoon voor thuis. De kinders kunnen ook nog spelen, maar in dat geval blijf je er natuurlijk bij. Samen spelen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Ben je creatief aangelegd of heb je vrienden met talent die het zelf nog niet weten? Dan is dit pinboard leuk tijdverdrijf. Creëer je eigen 3-D ontwerp met dit spelletje. Jong of oud - dit is leuk voor iedereen. Niks geen gezenuwenlij over wie een pionnetje het snelst binnen krijgt of wie het hoogste getal gooit, een woord moet raden of moet bedenken. Niets van dit alles. Gewoon lekker je gedachten laten gang en iets leuks maken. Ook als je niets hebt met tekenen, knutselen of creatief bezig zijn, ben vast zelf ook benieuwd wat je ervan kunt maken. Geloof het of niet, er schuilt een artiest in iedereen. En wie definieert kunst? Juist ja, niemand. Je kan dus maken wat je wilt en wie weet ontdek je een verborgen talent. Gewoon proberen!

Heb je wat gemaakt en valt je iets anders in, dan begin je gewoon opnieuw. En ben je heel trots op je ontwerp? Dan zet je het in de kamer neer zodat visite kan raden wat je gemaakt hebt (wie weet word je nog wel ontdekt). Behalve leuk voor een relax-momentje thuis stimuleert het spel ook je brein op je werkvloer. Ook leuk om met collega's te doen, wie weet wat eruit komt. Of denk eens aan een druiligere vrijdagavond waarop je eigenlijk de deur niet uit wilt. Haal dit tevoorschijn! Ook voor kinderen is het leuk, ze kunnen alles maken wat ze willen en zijn er uren zoet mee. En reken maar dat je eigen handen dan ook weer beginnen te kriebelen. Voor je het weet is je middag voorbij. En welkome afwisseling naast het lezen van een goed boek. En is het niets voor jou, dan geef je het toch cadeau. Weer eens anders dan een geurkaars! Maak indruk met jouw afdruk.

Productdetails

Afmeting: ca. 19 x 14 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-08T02:00:07+00:00