Contact

Pin World - de wereld aan je muur

€ 39,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Niet alleen ligt de wereld aan je voeten, en kun je reizen waar je maar wilt, maar met deze leuke textiele wereld voor aan je muur kun je ook precies zien waar je geweest bent! Een super leuk cadeau als decoratieve wandbedekking waar al je herinneringen een plekje kunnen krijgen!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Een klein rood markeerpennetje kun je er achter laten. Maar achter die kleine rode stip zitten zeker honderden verhalen! Een prachtige manier om al die verhalen in een keer inzichtelijk te maken vind je in dit leuke cadeautje. Een mooi soort interactief schilderij om aan je muur te hangen, waarbij in een oogopslag duidelijk is wat voor soort reiziger je bent en waar je allemaal geweest bent. Een bepaald continent waar je voorkeur naar uitgaat?

Een leuke manier om je wereldkennis aan je gasten duidelijk te maken. En natuurlijk kun je ook andere kleurtjes gebruiken om te laten zien waar je nog heen wilt, of bijvoorbeeld waar mensen vandaan komen die in je huis zijn geweest, of die je ooit een hand hebt geschud. Waar je deze wandversiering ook voor gebruikt, een prachtig decoratief element is het sowieso! Perfect voor alle wereldburgers die graag verhalen vertellen, of die voor henzelf graag een herinnering willen hebben waar ze allemaal zijn geweest. Leuk voor in de woonkamer, de hal, de slaapkamer, de werkkamer en zelfs in de keuken. Ja, overal is dit een leuk interactief cadeau, ook een leuk idee voor op kantoor, om te laten zien waar al je collega's vandaan komen!

Productdetails

  • Afmetingen: 130 x 70 cm
  • Materiaal: textiel

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:38:04+00:00