Contact

Pick your nose – grappige drinkbekers

€ 10,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Zorg voor nog meer lol op een huisfeestje of verjaadag! Deze papieren bekers met verschillende soorten neuzen erop zijn echt super grappig en gaan gegarandeerd zorgen voor een paar geweldige fotomomenten. De verpakking bevat 24 bekertjes met 12 verschillende soorten neuzen. Een klein neusje of juist een enorme neus? Voor iedereen is er wel een passende neus. Geweldig om mee te nemen naar een feestje van vrienden!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Pas op: deze bekers zullen zorgen voor de slappe lach en die zal niet makkelijk te stoppen zijn. Wie uit deze bekertje drinkt, heeft ineens een snorretje en een Grieks profiel. Sommige van je vrienden zullen ineens een neuspiercing hebben. Jouw vriend had net nog een klein neusje en ineens heeft hij een flinke haakneus gekregen. Iedereen kan kiezen welke neus hij of zij graag wil hebben. Keuze genoeg! ''Pick your nose'' betekent letterlijk dat iedereen zijn eigen neus kan uitzoeken. En nee, het is geen uitnodiging om iets uit je eigen neus te halen. En een andere neus kan je tegenwoordig dus heel makkelijk krijgen. Je hebt zelfs geen operatie meer nodig! Wij leveren namelijk gewoon 24 papieren bekers met daarop verschillende soorten neuzen. En wij garanderen dat deze bekers voor onvergetelijke momenten gaan zorgen op alle soorten feestjes. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest of een knallend huisfeest: de papieren bekers gaan ervoor zorgen dat iedereen de slappe lach zal krijgen. Reken er ook maar op dat hieruit onvergetelijke fotomomenten zullen ontstaan.

Wees dus nu de eerste die met deze geweldige feestneus-bekers opdruikt op een feestje. Je zult absoluut met je neus in de boter vallen! De grappige bekers zorgen voor stemming op alle momenten: tijdens een picknick met vrienden of familie, tijdens een tuinfeest of bij een borrel met collega's. Het is gewoon geniaal je collega's, vrienden of familie met een compleet ander uiterlijk te zien. Daarnaast zorgen de bekers ervoor dat niemand vergeet welke beker hij of zij ook alweer gebruikt had. Een absolute aanrader van onze feest-redactie!

Productdetails

  • Bevat 24 bekers
  • Afmetingen verpakking: 27 x 8 cm 
  • Materiaal: papier
  • Afmetingen bekers: 11,5 x 8 cm 
  • Inhoud beker: circa 350 ml

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T11:01:23+00:00