Contact

Photo Booth – rekwisieten voor foto's

€ 16,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +

vanaf 09.01.

Vrienden en kennissen op de foto zetten met waanzinnige accessoires en excentrieke rekwisieten, dat kan met deze Photo Booth fotobox, die alles bevat alles om foto's een flink op te peppen en veel plezier te beleven bij het fotograferen zelf.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Grappige brillen, rare stropdassen, flinke baarden en bijzondere hoeden om vrienden eens bijzonder uit te dossen en op de gevoelige plaat vast te leggen. Hiermee maak je onvergetelijke foto's. De box met rekwisieten is een ideaal cadeau voor de hobbyfotograaf en iedereen die geen zin heeft in telkens weer dezelfde fotomotieven. Deel ze uit tijdens een feestje en maak foto's van de gezellige sfeer. Iedereen zal na afloop dankbaar zijn dat de gekke gezelligheid op foto's bewaard is gebleven. Deze attributen geven ieder feestje een onverwachte wending, want niemand weet van tevoren hoe de gasten hiermee omgaan. Een ding staat echter vast: het wordt oergezellig! Verlegen kennissen gaan opeens uit hun dak en die ene collega staat op een foto die later ingelijst zal worden.

Dit bijzondere cadeau staat garant voor blijvende herinneringen en veel plezier. Volwassenen worden weer kinderen als ze zich heerlijk kunnen uitleven met de speciale rekwisieten voor foto's. Zit de stemming er eenmaal goed in, dan kun je later terugkijken naar de dierbare momenten die jouw uitzinnige vrienden en kennissen destijds met de Photo Booth fotobox tentoonspreidden. Dit is toch veel leuker dan de gebruikelijke groepsfoto op het voetbalveld of in de kantine van het kantoor. Een grappig cadeau voor speciale gelegenheden en voor iedereen die plezier beleeft aan fotograferen en gefotografeerd te worden.

Productdetails

  • Rekwisieten van papier
  • 20 verschillende stukken

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-02-01T06:13:31+00:00