Contact

Philippi: XL-paperclip

€ 14,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
Een paperclip is normaal gesproken niets anders dan een meermaals gebogen metalen draadje. Bij de XL-paperclip van Philippi is niets echt normaal, maar veel eerder bijzonder en uniek. Dat geldt ook voor dit kantoorartikel in A4-formaat. Een prachtig cadeau-idee en een schitterende blikvanger voor thuis of op kantoor!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Bepaalde dingen in het leven moet je van begin af aan gewoon groots aanpakken, anders wordt het niets. Dat kan de eigenaar van deze XL-paperclip met een vrolijke lach op zijn of haar gezicht beweren.

Deze van chroom vervaardigde mega papierklem is niet alleen bedoeld om de collega's in het kantoor te verbazen, het is ook daadwerkelijk een hulp bij het ordenen van papieren. Natuurlijk geen kleine blaadjes en velletjes, maar grote, belangrijke documenten. In tegenstelling tot zijn kleine evenbeeld ziet de XL-paperclip er robuust en stijlvol uit. Logisch, want het is een product van Philippi, de design-leverancier die bekend staat om de hoogwaardige en originele producten. Natuurlijk is de reuze paperclip ook in huis een handig en modern accessoire om papieren en documenten bij elkaar te houden. Zowel thuis als in kantoor zorgt de enorm grote papierklem voor de nodige verbaasde maar vooral ook grappige reacties. Zo'n exemplaar zie je niet iedere dag en de meeste verbaasde mensen zullen moeten toegeven, het is best wel een geniaal idee om zo'n XL-paperclip in huis te hebben! Immers, op het bureau ziet alles er niet alleen opgeruimd uit, maar de opgeruimde papieren hebben door de buitengewoon grote paperclip bijna een decoratieve functie gekregen. Een geweldig origineel cadeau-idee voor hem en haar.

Productdetails

  • In A4-formaat (29 cm lengte)
  • Materiaal: chroom

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2023-12-01T10:01:12+00:00