Contact

Philippi: Sleutelring

€ 24,90
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Meermaals viel deze geniale, rubberen sleutelring in de prijzen. Het aanbrengen of verwijderen van een sleutel gaat nu zonder gefrunnik en gevloek gepaard. Gewoon de draaisluiting openen en klaar is Kees. Een zeer origineel cadeau-idee voor alle gelegenheden!
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Eenvoud is het kenmerk van het ware, zo luidt een bekende spreuk. Die is op deze sleutelring van Philippi in ieder geval goed van toepassing. Het idee achter deze constructie lijkt simpel, maar als niemand het omzet, dan blijft het bij een idee.

De ontwerper van deze sleutelring won niet voor niets meerdere prijzen waaronder de Red Dot Award. Bij de gemiddelde, doorsnee sleutelhanger heb je kapotte nagels en ben je enorm aan het hannesen om de sleutelring dusdanig te bewegen dat je de sleutel eraf kunt halen of juist een sleutel toe kunt voegen. Met deze stijlvolle sleutelring van gedraaid roestvrij staal en rubber behoort dat tot de verleden tijd. Hier breng je heel elegant en soepeltjes een nieuwe sleutel aan. Gewoon rustig het slot opendraaien, het rubberen koord uit de opening trekken en het rubberen koord ligt vrij om er een nieuwe sleutel aan te schuiven of om er één vanaf te halen. Daarna stop je het rubber weer door de roestvrij stalen huls en draai je het slot met alle gemak dicht. De sleutels hangen nu weer veilig aan de ring.

Een ideaal cadeau voor een goede vriend, een kennis, een familielid of een klant om hem of haar te bedanken. Kortom, een veelzijdig geschenk waarmee je altijd iemand een groot plezier kunt doen.

Productdetails

  • Materiaal: gedraaid roestvrij staal, rubber
  • Lengte: ca. 10 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T13:49:59+00:00