Contact

Philippi: Klankhart – sleutelhanger

€ 7,50
Incl. BTW, excl. verzendkosten.
- +
(0)
Een hartverwarmend cadeau, zo kun je de klankhart sleutelhanger van Philippi rustig noemen. De zachte klanken die uit het elegante omhulsel komen raken je hart, of je nu wilt of niet. Een prachtig cadeau voor iedereen die we graag in ons hart willen sluiten.
  • Voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • 14 dagen retourneren*

*gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van het retourrecht

Other customers bought

Productbeschrijving

Het zijn de kleine dingen in het leven die het hem doen. Die uitdrukking geldt in ieder geval voor deze bijzondere sleutelhanger met een elegant en modern vormgegeven hartje eraan. Geen kitsch, maar stijl. Iets anders verwacht je ook niet van Philippi.

Het bijzondere aan dit glanzende hart is niet alleen de vorm. Hij ligt immers heerlijk zacht in de hand en laat zich daarin ook soepel bewegen. Nee, het is de fijne klank die dit hart voortbrengt als je hem beweegt. Daarmee is deze sleutelhanger met klankhart een ideaal cadeau-idee voor een geliefde, die ook op grote afstand altijd bij de ander blijft en wel in de vorm van de klanken die het hart voortbrengt. Een prachtig geschenk om de verbinding tussen twee personen te symboliseren. Als kers op de taart wordt dit accessoire geleverd met een passend, roodfluwelen opbergzakje, zodat de luxe sleutelhanger als cadeau nog beter uit de verf komt. Bovendien is het opbergzakje ook een handig en fraai extraatje voor degene die de sleutelhanger met klankhart in ontvangst mag nemen. Het hart is vervaardigd van edel en robuust materiaal, waardoor een gebroken hart bij dit cadeau in ieder geval geen schijn van kans heeft!

Productdetails

  • Afmetingen: 4 x 3,5 cm
  • In rood, fluwelen opbergzakje

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2024-04-23T12:18:53+00:00